Reporter
|
četrtek, 31. december 2020 ob 11:49 |
Današnji silvestrski večer, s katerim bomo zaključili leto, ki nam bo v spominu ostalo po izbruhu epidemije covida-19, bo zaradi protikoronskih...
|
|
Delo
|
sreda, 30. december 2020 ob 19:00 |
Pregled pestrega dogajanja, ki je zaznamovalo leto 2020.
|
|
Reporter
|
nedelja, 27. december 2020 ob 20:00 |
Da se je Slovenija v svetu umestila kot butična gastronomska destinacija so zaslužni svetovno priznani slovenski mojstri kulinarike, ki so se med...
|
|
Delo
|
nedelja, 27. december 2020 ob 12:01 |
Kulinarični vodniki se bodo morali po pandemiji - tako kot chefi in njihove restavracije - prilagoditi drugačnim okoliščinam.
|
|
24ur.com
|
sreda, 23. december 2020 ob 13:16 |
Ekipa oddaje Svet, ki jo spremljamo vsak delovnik ob 18. uri na Kanalu A, je za svoje gledalke in gledalce pripravila posebne pogovore z izbranimi gosti, ki bodo potekali ob prazničnem času, 24.,...
|
|
Dnevnik
|
ponedeljek, 21. december 2020 ob 04:00 |
Za italijanski sladki kruh panettone radi rečemo, da je več kot slaščica, da je obred, s katerim najlepše sklenemo obed, ki smo ga pripravili za prijatelje ali družino. Svoje mesto je našel povsod po svetu, zato je vse pogosteje ne le pika na i...
|
|
Delo
|
nedelja, 20. december 2020 ob 14:01 |
Chef z Zemona Tomaž Kavčič za začetek po spletu ponuja paneton, sledijo drugi izdelki, tudi goveja juha - »v tetrapaku«.
|
|
|
|
<< Začetek < Nazaj 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Naprej > Konec >>
|